ukradeny ucet

Vše ohledně GTA Online.
Odpovědět
hicks47
Level 1
Level 1
Příspěvky: 1
Registrován: úte 10. led 2017 13:14:12
Kontaktovat uživatele:

ukradeny ucet

Příspěvek od hicks47 » úte 10. led 2017 13:29:13

zdravim,ma nekdo zkusenosti s odcizenym uctem,je mozne ze me ho rockstar vrati?tak sem po asi mesici zapl hru a client me nenasel a zacal savy stahovat z cloudu,pak sem se pripojil,ale jmeno ve hre jine, gmail jiny,ale vsechno ostatni jako auta,nemovitosti,pratele atd jsou stejne,na socialu ma borec zeme srbsko a je tam aj jeho gmail,a ucet je stale provazan s mojim steamem,zkousel sem prehodit email a zadat nove heslo a nejde,mel sem pres 90lv docela to nastve,taky by me zajimalo jak se to nekomu moze podarit ukrast?

Uživatelský avatar
GROO
Level 42
Level 42
Příspěvky: 1531
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: ukradeny ucet

Příspěvek od GROO » úte 10. led 2017 16:17:59

Bohužel i to se stává, sice ti nepovím jak, ale nezoufej, napiš na R*support a oni ti účet vrátí, nejsi první ani poslední, komu se to stalo. Tady máš odkaz přímo na ticket, ten si vyplň a odešli, většinou to trvá den, dva, než to vyřídí, hlavně zaškrtni, že nemůžeš hrát, trvá to potom kratší dobu. A připrav si důkazy o koupi, což je potvrzovací e-mail o koupi, účtenka z obchodu, instalační klíč atd.

Uživatelský avatar
GROO
Level 42
Level 42
Příspěvky: 1531
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: ukradeny ucet

Příspěvek od GROO » pon 11. úno 2019 20:13:40

Tak už mám osobní zkušenost s ukradeným účtem na R*SC a hrou GTAV.
Sice ne přímo s mým, ale s účtem velmi blízké osoby(z rodiny). V sobotu jsem potkal neznámého hráče, který měl na mapě označení jako můj friend i člen mé crew(červenomodrý kroužek kolem ikony). V crew mám pouze onu blízkou osobu, tak jsem pohledal a zjistil, že mu nějaký zas...ý rusák ukradl účet a hraje na něm. Okamžitě jsem ho kontaktoval a on mi potvrdil, že účet je nedostupný. Ještě v sobotu večer kolem 20. hodiny napsal na R*support a požádal o vrácení účtu. Stačilo na to pouze registrační mail, jeho nick ve hře a aktivační kód hry. V neděli jsem koukl kolem 8. hodiny ráno na SC a měl účet vrácený a na kontě 500k navíc(buď od R*, nebo od rusáka).

Takže lidi, nebojte se napsat na R*support v případě problémů s účtem. Fakt na to nekašlou, jak si dost lidí myslí, opravdu tam sedí někdo, kdo tyhle věci řeší...

XenomorphCZ
Level 1
Level 1
Příspěvky: 1
Registrován: pon 11. úno 2019 20:16:49
Kontaktovat uživatele:

Re: ukradeny ucet

Příspěvek od XenomorphCZ » pon 11. úno 2019 20:34:06

trochu podrobněji...
napsal jsem jak se jmenuje moje postava (po ukradení a před),
email na který jsem to měl registrovaný,
zjistil jsem i kdy jsem hru nainstaloval a tím pádem se registroval na R*SC (na ploše na ikoně GTAV ve vlastnostech-podrobnostech jsem měl datum vytvoření souboru, ten den jsem při instalaci se zaregistroval na R*SC ale tato informace byla asi jen bonus navíc)
jako poslední jsem napsal aktivační klíč
asi hodinu na to mi přišel mail od R* supportu a požadovali po mě toto
The user name of the Social Club account (original)
· Your Steam profile name
· Your Steam ID64 (this can be found using https://steamid.io/)
· The CD Key/Product Code associated with your copy of GTAV on Steam
o Go to your Steam Library and right click on GTAV
o Select “View CD Key”
jelikož jsem si kupoval ještě krabicovku, tak jsem jim napsal že mám krabicovou verzi se 7mi DVD a pro jistotu jsem znovu připsal aktivační klíč, druhý den ráno kolem 8 hodiny jsem se kouknul na mail a už tam bylo že mi to vrátili a že si mám změnit heslo a pro bezpečnost zajistit to dvoufázové ověřování, já použil google authenticator

Odpovědět