Ahoj! Hneď na úvod by som uviedol nasledovné a to:
Chcel by som vám predstaviť pár typov a trikov, ktoré môžete využiť v Kariére, či už online. Nakoľko je hra v rannom štádiu a obsahuje veľa chýb, tak sa posnažím vyhýbať nejakým závažnejším bugom, to znamená že vám sem nebudem dávať návod ako si nedovolene zarábať väčší obnos peňazí zneužívaním práve týchto bugov.
A ešte by som chcel požiadať o to, aby ste sem nepridávali žiadne príspevky do tejto témy. Prípade otázok ma kontaktujte cez súkromnú správu, alebo zašlite správu na PSN Account: xpewps
1. Ako dostať Sherif SUV do garáže
Určite väčšina z vás už skúšala zaparkovať nejaké záchranné vozidlo do garáže, no lenže to nieje také jednoduché. V prípade Sherif SUV je to iné. Stačí ho získať a íst do los santos customs a pridať mu lokalizátor a poistku, poprípade aj nepriestrelné pneumatiky. A včom je háčik?... všetky záchranné autá majú zablokovanú úpravu, lenže na Sherif SUV autori nejako zabudli

Takže tu vám pridávam návod:
1) Potrebujete 4 hviezdy hľadanosti (Práve vtedy sa začne objavovať "džíp" Sherif SUV)
2) Zmocnite sa auta vtedy keď vám to bude najviac vyhovovať
3) Naštívte Los Santos Customs a nakúpte všetko potrebné
4) potom už stačí len zaparkovať auto do svojej garáže

2. Kde nájsť ponorku v Online
Ak je tu niekto kto sa pokúšal nájsť ponorku v GTA ONLINE a nepodarilo sa, tak tu máte (v červenom kruhu) označenú lokáciu:
http://www.upnito.sk/0/w5q7t6pew2kuwp7xx72ba8tmzrhy9sgv.png
Príjemnú zábavu pri preskúmavaní Online vôd...(sú úplne rovnaké