Oplati sa to predobjednat uz teraz?
Bude mat predobjednavka nejake vyhody oproti tym ktory hru kupia neskor?
Doteraz som nenarazil na nejaku lepsiu verziu hry, nieco ako collector edicia a tak a nerad by som kupoval hru 2x kvoli nejakym giftom a predmetmi k tymto kolekciam.
Cital som tu na webe ze ty co su hru kupia teraz dostanu v MP navyse peniaze ale to info som nikde nenasiel potvrdene
Dalsia vec coho sa obavam ze ja si teraz predobjednam hru a na vianoce alebo neskorsie budu shopy ponukat veci tipy "predobjednajte si hru teraz a dame vam k tomu toto, toto, toto"
Mam teda dilemu ci predobjednat teraz alebo radsej pockat do Vianoc alebo najlepsie na tyzden pred vydanim hry alebo tak nejako. Ako teraz a cakat 4mesiace a co ked naaaahodou z nejakych dovodov hru prelozia o mesiac, dve neskor
Este som si nikdy nic nepredobjednaval dopredu no obavam sa ze hru bude potom tazko zohnat prve dni, alebo mozno aj 2 tyzdne myslim si ze urcite bude vela preorderov a tisicky ludi hru bude chcet kupit
Mate uz predobjednanu hru? z akeho shopu? Za mna hovorim ze chcem urcite krabicovu verziu cize nemam na mysli elektronicke licencie formou CDklucov a pod.