Čeština pro Definitive Edition Project - GTA III a GTA SA

Diskuze, dokumentace a otázky ohledně módování všech dílů GTA.
Odpovědět
Hlavyn
Level 1
Level 1
Příspěvky: 2
Registrován: pon 25. pro 2023 17:23:09
Kontaktovat uživatele:

Čeština pro Definitive Edition Project - GTA III a GTA SA

Příspěvek od Hlavyn » pon 25. pro 2023 21:38:43

Ahoj,

přináším vám návod na instalaci češtiny do zmódovaných originálních dílů GTA III a GTA SA. Skupina DEP stojí za velmi oblíbenými módy, které opravují chyby v původních dílech a přidávají věci, které v oficiální Definitive Edition od Rockstaru bohužel nejsou.

Kód: Vybrat vše

https://www.definitive-edition-project.com/files
Pokud byste češtinu do těchto dílů nahráli běžným způsobem, čeština jako taková by tam byla, ale byla by špatně vyzobrazena diakritika a prostě by to bylo rozbité. Naštěstí přidání češtiny je naprosto snadné. V podstatě se držíte návodu, který máte napsaný v instalaci češtiny, ale složky, do kterých se soubory budou kopírovat, se nachází jinde. Pro GTA III se složky "models" a "text" nachází v Rockstar Games\GTAIII\modloader\Xbox Version HD. Pro GTA SA se složky "models" a "data" nachází v Rockstar Games\GTA San Andreas\modloader\Mobile GUI, složku "text" si musíte vytvořit a tam nahrát poslední soubor. Jinak modifikace existuje i pro GTA IV, ale to už najdete jen pokud budete dobře hledat, protože to oficiálně stáhli z oběhu z důvodu varování (pravděpodobně) od Rockstaru. Zde se složky pro češtinu nijak nemění oproti originálu.

S největší pravděpodobností tenhle návod pomůže i pro jiný módy, prostě se ty cílové složky musí hledat ve složce modloader. :)

Odpovědět