nedá sa spustiť
nedá sa spustiť
Ahojte, mám problém so spustením GTA5, už som skúšal kadečo a už ma ide jebnúť. Kúpil som si krabic. verziu, nainštaloval som to, spustil social club, zaregistroval som sa, vložil licen. kód, začalo mi to sťahovať update, po stiahnutí mi update inštalovalo, po nainštalovaní som to spustil a vtedy mi vyhodí že gta5launcher prestal pracovať. Aktualizoval som Windows, ovládač graf. karty, directx mám 11. Windows mám inšt. na c a hru na d. Predtým som hral pirát. kópiu a išlo mi to a teraz chcem hrať originál a nejde. Poradte pls. Dík.
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Re: nedá sa spustiť
A odinstaloval jsi warez pořádně, i z registrů?
Áno, mám uninstaller, kde mi po odinštalovaní hry aj odinštaluje veci z registru.
Skúsil som to preinštalovať, nainštaloval som 7 CD, potom SC stiahol zvyšok, potom stiahol Update, nainštaloval ho a keď som chcel spustiť play tak nabehlo gta5launchcer prestal pracovať a takto to robí stále, prihlásim sa do SC, stiahne Update, nainštaluje ho a keď dám play, tak prestane pracovať. Neviem, ešte skúsim preinštalovať Windows...
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Spíš bych zkusil odinstalovat R*SC a nainstalovat ho znovu.
Aj SC som už skúšal preinštalovať a nič, asi pomôže ozaj len preinštalácia windowsu.
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Já toho nejsem příznivcem, windows reinstaluji až jako poslední možnost, když zlobí všechno, včetně systému. Sice je pravda, že se s tím většinou vyřeší i problém, který s win neměl nic společného, ale přijde mi to jako moc razantní řešení. Na druhou stranu tě ale trochu chápu...
Skúsil som hru cracknúť a hra ide... No nechápem to...
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Mám obavu, že ti pozůstatky cracku někde v registrech nebo jinde zalezlé blokují originální hru. Newarezím, takže ti bohužel neporadím.
Zdravim, nebudem zakladat novu temu.Vcera som hral v pohode ,PC verzia.Dnes to idem zapnut.vsetko sa spusti az po loading story mode a ako konci loading a malo by sa uz hrat tak hra preblikne na ciernu, niekedy bielu obrazovku a program prestal pracovat.Nechapem ale preco, ze z nicoho nic.Vsetko som skusal okrem reinstal hry....Ale nez to spravim, mate nejake tipy co by to mohlo byt? Inak mam steam verziu.