Zdravím, hledám tým na Heisty. Je mi 23, hraju pár dnů (PC).
nick: diesel5016_CZE
Tým na Heisty
-
diesel5016
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tým na Heisty
Čau,
já s nikým taky nehraju tak bych byl rád hrát aspoň ve dvou. Zatím jsem udělal jako leader ten první heist, ostatní jsem hrál vždycky s někým jako pozvaný člen týmu. Takze pokud někdo chce tak si mě přidejte do přátel. A ideálně mám teda TeamSpeak 3 takže pře sto by to bylo ok.
Můj nick je Mazy_CZ
já s nikým taky nehraju tak bych byl rád hrát aspoň ve dvou. Zatím jsem udělal jako leader ten první heist, ostatní jsem hrál vždycky s někým jako pozvaný člen týmu. Takze pokud někdo chce tak si mě přidejte do přátel. A ideálně mám teda TeamSpeak 3 takže pře sto by to bylo ok.
Můj nick je Mazy_CZ
Zdarec.. mame malou Crew, 4 lidi.. online jsme vetsinou 3, nebo 2.. kdyztak dejte vedet.
Crew se jmenuje Yummy Men
Muj nick je Norjed, kdyztak mi poslete friend request, kdo bude mit zajem.
Mame vlastni TSko, udaje vam pak hodim do SZ tady, nebo pres R*.
Crew se jmenuje Yummy Men
Muj nick je Norjed, kdyztak mi poslete friend request, kdo bude mit zajem.
Mame vlastni TSko, udaje vam pak hodim do SZ tady, nebo pres R*.
Zdar, tak to já se k Vám přidám 
diesel5016 Přidej si mě nebo spíše potvrď žádost
Jinak moje jméno je TheMajda Můžete přidávat další lidí 
Zdar všichni,
taky bych rád české spoluhráče na heisty. Parta lisí, kterou jsem měl se vrhla na jiné hry a zůstal jsem víceméně sám. Sluchátka s mikrákem mám a mám i vlastní TS, takže co se komunikace týče, tak nebude problém., Uvítám stabilní hráče na heisty, ať je sranda. Hrát můžu takřka denně vždy navečer. Pokud máte zájem dát dokupy českou partu, tak si mě přidejte - D1az3pam.
taky bych rád české spoluhráče na heisty. Parta lisí, kterou jsem měl se vrhla na jiné hry a zůstal jsem víceméně sám. Sluchátka s mikrákem mám a mám i vlastní TS, takže co se komunikace týče, tak nebude problém., Uvítám stabilní hráče na heisty, ať je sranda. Hrát můžu takřka denně vždy navečer. Pokud máte zájem dát dokupy českou partu, tak si mě přidejte - D1az3pam.