PC verze
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Re: PC verze
Rainmaker - jasně, nemyslel jsem to tak, že se někde ve skladu práší na placky s nápisem GTA V. Ale jsem přesvědčen, že funkční pc verze už existuje, protože je levnější udělat vše najednou. A teď jen pc verzi ladí podle referencí konzolové verze.
- xpewps
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
GTA 5 na PC bude....
Tu máte video (české) kde sa o tom môžete informovať:
https://www.youtube.com/watch?v=8or5jItWMmc
Rozprávať o tom začína na čase 2:05
Ja len dodám že by to malo byť keď vydajú nové konzoly alebo až v januári budúceho roka.
Tu máte video (české) kde sa o tom môžete informovať:
https://www.youtube.com/watch?v=8or5jItWMmc
Rozprávať o tom začína na čase 2:05
Ja len dodám že by to malo byť keď vydajú nové konzoly alebo až v januári budúceho roka.
PSN ACCOUNT: xpewps
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
No, že by tam říkal něco převratného, tak toho jsem si teda nevšiml, většina toho jsou spekulace, jakých jsou na netu tuny, oficiálně není oznámeno nic. Taky AMD má v ovladačích zmínku o gta 5, ale někdo by mohl říci, že je to tam protože se konzolová verze vyvíjí na počítačích. Nezbývá než čekat až pomine exkluzivita konzolí a R* oznámí jak se věci mají...
Na AMD nelze spoléhat, už jednou se takhle "zmínili" o ovladačích na hru, co byla původně jen na konzole. Nakonec na pc stejně nevyšla.
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Jasně, proto jsem psal, že nezbývá nic než čekat. Je fakt, že zprávám o AMD ovladačích s GTA 5 a podobným moc váhu nedávám, na něčem se musela hra vyvíjet. A to něco muselo mít ovladače, aby se vyvíjená hra mohla testovat. A to něco bude nějaký počítač. Jen jsem to o AMD uvedl jako zajímavost. Po netu toho lítá habakuk, třeba údajný tester s kompem z NASA, co mu běhá hra při 60FPS na 2% CPU. Jen mi je líto naivity tisíců lidí, kteří stahují balík virů a jiného humusu v domnění, že je to FULL GTA V. Zvlášť když všichni píšou, že nikdo neví, zda hra pro PC vůbec vyjde. A Proč, pokud existuje funkční GTA V ke stažení, nikdo nezná konfiguraci na které hra poběží. Vše jsou jen spekulace. RDR mělo taky předobědnávky na PC...
- Rainmaker
- Level 11

- Kontaktovat uživatele:
RDR je ale R* odnož. To není zavedená série s ohromnou fanouškovskou základnou.
Nemůžou si dovolit nevydat.
Nemůžou si dovolit nevydat.
I have generously decided to allow you to speak to me - Garfield

- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Tak určitě, já jen, že momentálně je na tom GTA V stejně jako bylo RDR tehdy. Předobjednávky na PC, ale oficiální zpráva nikde.(u GTA V ZATÍM nikde...) GTA V má ale výhodu, že na PC bylo, že je megahit napříč platformami a že jsou náznaky o PC verzi oproti RDR přeci jen z trochu oficiálnějších míst a HLAVNĚ!!! Že R* prohlásili, že o PC verzi nemají co říct, ne že ji nedělají...
Počkáme po novém roce, vyjde prohlášení a na jaře bude na pultech...
Počkáme po novém roce, vyjde prohlášení a na jaře bude na pultech...
- Rainmaker
- Level 11

- Kontaktovat uživatele:
Mně ostatně přijde vtipný, že kdy kdo hodnotil pravděpodobnost vydání na PC podle předobjednávek
. Prodejci nemají v tomto ohledu s vydavately nic společného. Prostě chtějí co nejvyšší momentální obrat a pokud se to nevydá, tak holt vrátí peníze, ale pro ně je lepšíl, když to nabídnou jako první oni, než aby si to hráči koupili u někoho jiného.
Ostatně se trochu divím, že ještě nenabízejí GTA VI.
Ostatně se trochu divím, že ještě nenabízejí GTA VI.
I have generously decided to allow you to speak to me - Garfield

- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Já ale nepsal, že by někdo hodnotil pravděpodobnost vydání na PC podle předobjednávek. Jen že prodejci opakují stejný scénář. Nabídnou předobědnávky dřív, než někdo oznámí vydání hry.
Jen doplním. Předobědnávky neznamenají pro prodejce žádné peníze, jen si zarezervují zákazníky. Po oficiálním oznámení vydání hry kontaktují e-maily z předobjednávek, aby potvrdili objednávku, teprve potom se řeší forma platby(dobírka, převod atd.) Takže pokud by hra nevyšla, nemusí nic vracet, maximálně prodejci zůstane e-mail potenciálního zákazníka v databázi, který mohou bombardovat reklamou, nebo super výhodnými slevami. Nevím o tom, že by to bylo jinak. Ale to je jedno. Asi se shodneme na tom, že GTA V by na PC být měla a s největší pravděpodobností i bude.
GROO píše:Asi se shodneme na tom, že GTA V by na PC být měla a s největší pravděpodobností i bude.
OK, tak to se tu shodneme asi všichni. Teď jen čekat, osobně nemám na hry teď vůbec čas, až v létě konečně čas bude a do té doby GTA V na pc určitě vyjde.