PC verze

Fórum věnované GTA V.
Odpovědět
GROO
Level 42
Level 42
Kontaktovat uživatele:

Re: PC verze

Příspěvek od GROO » stř 16. říj 2013 7:33:04

Rainmaker - jasně, nemyslel jsem to tak, že se někde ve skladu práší na placky s nápisem GTA V. Ale jsem přesvědčen, že funkční pc verze už existuje, protože je levnější udělat vše najednou. A teď jen pc verzi ladí podle referencí konzolové verze.

xpewps
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpewps » úte 22. říj 2013 21:41:32

GTA 5 na PC bude....
Tu máte video (české) kde sa o tom môžete informovať:
https://www.youtube.com/watch?v=8or5jItWMmc

Rozprávať o tom začína na čase 2:05

Ja len dodám že by to malo byť keď vydajú nové konzoly alebo až v januári budúceho roka.
PSN ACCOUNT: xpewps

GROO
Level 42
Level 42
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GROO » stř 23. říj 2013 12:33:57

No, že by tam říkal něco převratného, tak toho jsem si teda nevšiml, většina toho jsou spekulace, jakých jsou na netu tuny, oficiálně není oznámeno nic. Taky AMD má v ovladačích zmínku o gta 5, ale někdo by mohl říci, že je to tam protože se konzolová verze vyvíjí na počítačích. Nezbývá než čekat až pomine exkluzivita konzolí a R* oznámí jak se věci mají...

Vojta
Level 15
Level 15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » stř 23. říj 2013 15:22:30

Na AMD nelze spoléhat, už jednou se takhle "zmínili" o ovladačích na hru, co byla původně jen na konzole. Nakonec na pc stejně nevyšla.

GROO
Level 42
Level 42
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GROO » stř 23. říj 2013 21:51:01

Jasně, proto jsem psal, že nezbývá nic než čekat. Je fakt, že zprávám o AMD ovladačích s GTA 5 a podobným moc váhu nedávám, na něčem se musela hra vyvíjet. A to něco muselo mít ovladače, aby se vyvíjená hra mohla testovat. A to něco bude nějaký počítač. Jen jsem to o AMD uvedl jako zajímavost. Po netu toho lítá habakuk, třeba údajný tester s kompem z NASA, co mu běhá hra při 60FPS na 2% CPU. Jen mi je líto naivity tisíců lidí, kteří stahují balík virů a jiného humusu v domnění, že je to FULL GTA V. Zvlášť když všichni píšou, že nikdo neví, zda hra pro PC vůbec vyjde. A Proč, pokud existuje funkční GTA V ke stažení, nikdo nezná konfiguraci na které hra poběží. Vše jsou jen spekulace. RDR mělo taky předobědnávky na PC...

Rainmaker
Level 11
Level 11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker » stř 23. říj 2013 23:10:04

RDR je ale R* odnož. To není zavedená série s ohromnou fanouškovskou základnou.

Nemůžou si dovolit nevydat.
I have generously decided to allow you to speak to me - Garfield
Obrázek

GROO
Level 42
Level 42
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GROO » čtv 24. říj 2013 7:09:36

Tak určitě, já jen, že momentálně je na tom GTA V stejně jako bylo RDR tehdy. Předobjednávky na PC, ale oficiální zpráva nikde.(u GTA V ZATÍM nikde...) GTA V má ale výhodu, že na PC bylo, že je megahit napříč platformami a že jsou náznaky o PC verzi oproti RDR přeci jen z trochu oficiálnějších míst a HLAVNĚ!!! Že R* prohlásili, že o PC verzi nemají co říct, ne že ji nedělají...
Počkáme po novém roce, vyjde prohlášení a na jaře bude na pultech...

Rainmaker
Level 11
Level 11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker » sob 26. říj 2013 15:45:20

Mně ostatně přijde vtipný, že kdy kdo hodnotil pravděpodobnost vydání na PC podle předobjednávek :D. Prodejci nemají v tomto ohledu s vydavately nic společného. Prostě chtějí co nejvyšší momentální obrat a pokud se to nevydá, tak holt vrátí peníze, ale pro ně je lepšíl, když to nabídnou jako první oni, než aby si to hráči koupili u někoho jiného.

Ostatně se trochu divím, že ještě nenabízejí GTA VI.
I have generously decided to allow you to speak to me - Garfield
Obrázek

GROO
Level 42
Level 42
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GROO » sob 26. říj 2013 23:58:21

Já ale nepsal, že by někdo hodnotil pravděpodobnost vydání na PC podle předobjednávek. Jen že prodejci opakují stejný scénář. Nabídnou předobědnávky dřív, než někdo oznámí vydání hry. ;) Jen doplním. Předobědnávky neznamenají pro prodejce žádné peníze, jen si zarezervují zákazníky. Po oficiálním oznámení vydání hry kontaktují e-maily z předobjednávek, aby potvrdili objednávku, teprve potom se řeší forma platby(dobírka, převod atd.) Takže pokud by hra nevyšla, nemusí nic vracet, maximálně prodejci zůstane e-mail potenciálního zákazníka v databázi, který mohou bombardovat reklamou, nebo super výhodnými slevami. Nevím o tom, že by to bylo jinak. Ale to je jedno. Asi se shodneme na tom, že GTA V by na PC být měla a s největší pravděpodobností i bude.

Vojta
Level 15
Level 15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » ned 27. říj 2013 8:14:23

GROO píše:Asi se shodneme na tom, že GTA V by na PC být měla a s největší pravděpodobností i bude.

OK, tak to se tu shodneme asi všichni. Teď jen čekat, osobně nemám na hry teď vůbec čas, až v létě konečně čas bude a do té doby GTA V na pc určitě vyjde.

Odpovědět