online- znovu založení postavy

Vše ohledně GTA Online.
GROO
Level 42
Level 42
Kontaktovat uživatele:

Re: online- znovu založení postavy

Příspěvek od GROO » pát 24. dub 2015 16:48:32

Chesse_cz píše:Ale docela me prekvapuje, ze si tu GROO nejaktivnejsi :) cekal bych tu vice lidi.

No jo no, já jsem už trochu starší (spíš trochu víc ;) ) a v dětství mne učili, pouštět staré lidi sednout v autobuse, převádět slepé přes ulici a pomáhat lidem v nouzi no, a něco mi zůstalo doteď. :twisted: :lol:
Jinak ty ovladače a myši u hráčů nejsou na čem hrají (PC/konzola) ale čím kdo tu PC hru ovládá, bo někteří PCčkáři používají gamepad...

JduSi
Level 2
Level 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JduSi » pát 24. dub 2015 20:10:51

GROO to jsme na tom asi stejně :-)
Mimochodem ve hře vyhledávám taky rozumné hráče a asi proto mám ve friend listu 4 lidi :-D
mimochodem jsem ročník 85 ,takže pokud se tady najdou lidi mého ražení,tak se ozvěte . Ve hře se jmenuju JduSiPro .
Jde mi hlavně o heisty,kde bych rád měl nějakou partu ,která dokáže odehrát ve stejné sestavě komplet heist. Popřípadě jsem ochotný opustit i stávající crew,kvůli lidem,se kterýma by se dalo rozumně hrát. Důležitá je samozřejmě i komunikace a tady můžu nabídnout TS :-)

GROO
Level 42
Level 42
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GROO » sob 25. dub 2015 8:40:03

JduSi píše:mimochodem jsem ročník 85...

Víc, mnohem víc... :lol:
Řekl bych, že heisty i s rozumnými lidmi jsou dost o náhodě, ale ne kvůli lidem, ale kvůli téhle větě: "Connection to the session lost due to an unknown network error. Please return to Grand Theft Auto V and try again later"
Jinak potkal jsem tři rusy, s podivem byli v pohodě (nic proti, ale zkušenosti z jiných her mi radí s nimi moc nehrát) tak jsem s nimi zkusil heist : Prison break
Pánové, ten heist je takový luxus, normálně se těším na stabilní partu se kterou si to projdu všechno!

JduSi
Level 2
Level 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JduSi » sob 25. dub 2015 12:26:32

GROO píše:heist : Prison break
Pánové, ten heist je takový luxus, normálně se těším na stabilní partu se kterou si to projdu všechno!

Tenhle heist jezdim s nahodnyma lidma ,jelikoz dobre vydelava a bavi me :) Vetsinou to pilotuju

GROO
Level 42
Level 42
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GROO » sob 25. dub 2015 14:08:57

JduSi píše:Tenhle heist jezdim s nahodnyma lidma ,jelikoz dobre vydelava a bavi me :) Vetsinou to pilotuju

Taky jsem byl pilot, luxusní je ta pasáž, po příletu k vězení a dokud neodletíš, aspoň z pohledu pilota. (nechci moc spoilovat, ty víš o co jde :D

Dadoi
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dadoi » sob 25. dub 2015 14:31:10

Jdusi a ty hrajes na pc?jestli si teda s bratrankem nezahraju tak bych rad nasel normalni partu se kterou projdu heisty.jsem rocnik 87.mam skype i ts.

JduSi
Level 2
Level 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JduSi » sob 25. dub 2015 15:05:04

Jasne ,ze hraju na PC :) Hraju se dvouma lidma,ktere znam z WOTka ,takze nam vzdy chybi jeden,anebo chybi dva,jelikoz jeden je mene aktivni :)

To GROO : Jojo,ta pasaz stoji za to,hlavne,kdyz to ti Prisoneri spackaji a musis to opakovat kolem dokola :D

Chesse_cz
Level 20
Level 20
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chesse_cz » sob 25. dub 2015 17:11:45

Jo ty heisty jsou zezačátku dobrý, moc dobrý, ale potom číslovka 4 a 5 jsou k ho*nu a naprosto postrádají logiku (až budete hrát pochopíte), prostě mě přijde, že na 1-2-3 si dali záležet a na 4-5 si řekli "už to musíme vydat, tak to nějak dodělejte".

homeles8
Level 5
Level 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homeles8 » pon 27. dub 2015 21:00:11

zdravím, můj friend moc nehraje, je furt v práci. Jak to tady čtu, tak by jsme se mohli domluvit na heisty tady s váma. Třeba v sobotu. Jestli tedy není problém můj nízký věk (24)

GROO
Level 42
Level 42
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GROO » úte 28. dub 2015 6:27:46

homeles8 píše:zdravím, můj friend moc nehraje, je furt v práci. Jak to tady čtu, tak by jsme se mohli domluvit na heisty tady s váma. Třeba v sobotu. Jestli tedy není problém můj nízký věk (24)

Jakto? Až na včerejšek tam jsem v podstatě každý večer... :lol: :twisted:

P.S: Na jiných hrách mám i mladší friends a jsou často rozumnější, než kdejaký starší lidi, o věku to není...

Odpovědět