PC verze
- Rainmaker
- Level 11

- Kontaktovat uživatele:
Re: PC verze
Btw např. Xbox One i PS4 jsou postavené na dnešní PC architektuře počítačů, narozdíl od předchozí generace konzolí, které měly speciální na míru postavené procesory. Xbox One dokonce běží na osekané verzi Windows8, takže konverze na PC teď bude relativně banalita.
I have generously decided to allow you to speak to me - Garfield

- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
...že by už...

Doufám, že ne, at se soustředí na vypilování Online a na nový generace a PC at dají až GTA 6 
PC je nejvýkonnější tak proto jsem nakoupil nové komponenty(všechny) a doufám že pc bude dosahovat kvalit konzole a lepší.
Ano PC je nejvýkonnější, ale musíš ho každou chvilku vylepšovat pokud chceš mít maximální detaily, tim pádem tě vyjde dráž než konzole kterou koupíš jednou a máš do další generace vystaráno 
Ale pokud na počítači programuješ a modeluješ tak člověk kupuje hardware o kterém Xone nebo ps4 ani neslyšelo(to není můj případ)
Souhlásím s dokupováním dílu každé dva roky ale na PC se dá i pracovat a na konzoli si zajděš tak akorát na internet.
Souhlásím s dokupováním dílu každé dva roky ale na PC se dá i pracovat a na konzoli si zajděš tak akorát na internet.
PS: mám průměrný herní počítač který využívám na programování a vím jak teoreticky lze rozjet GTA V třeba z boxu na PC ale.. je to složité.(jo chtělo by seto dostat k ke kodům gta v,modelům a enginu počítač by ti stačil pc (core i 5 a nvidia 600-700)
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
No, k tomu dokupování a měnění komponentů, tomu se říká vývoj, v přírodě je to evoluce. Bez toho by jsme lezli ve větvích a tloukli se klacky. Konzole byly vždycky brzdy vývoje her pro svoji neupgradovatelnost, takže se vše musí přispůsobit tomu, aby to utáhly. Ovšem pouze po grafické stránce!!!
Po stránce hratelnosti a zábavy jsou si všechny systémy rovny. K čemu mi je graficky dokonalá hra, když je to nudná nesmyslná blbost která mne nebaví. Proč má Minecraft se svými 16bit texturami ve světě takový úspěch??? Má primitivní grafiku, primitivní animace a navíc je z kostek, koule tam neexistuje. Protože má nápad a nabízí zábavu. Zažil jsem hodně herních systémů, včetně 8bit počítačů s magnetofonovými kazetami plnými her (takové DVD v krabičce
) srovnatelných výkonem s plastovým krytem dnešních grafických karet. Napříč všem systémům od tehdy až do dnes vzpomínám na geniální zábavné hry bez ohledu na grafiku. Hru dělá nápad a zábavnost, grafická stránka je jen třešnička na dortu.
Tak se lidi přestaňte hádat, protože to k ničemu nevede, nic nevyřešíte, protože tady nejde o Vás jako o hráče, ale o Vaše peníze. Žádný výrobce her (ani R*) nedělá hry proto aby udělal hráčům radost, ale aby udělal radost sobě a investorům Vašimi penězi.
Po stránce hratelnosti a zábavy jsou si všechny systémy rovny. K čemu mi je graficky dokonalá hra, když je to nudná nesmyslná blbost která mne nebaví. Proč má Minecraft se svými 16bit texturami ve světě takový úspěch??? Má primitivní grafiku, primitivní animace a navíc je z kostek, koule tam neexistuje. Protože má nápad a nabízí zábavu. Zažil jsem hodně herních systémů, včetně 8bit počítačů s magnetofonovými kazetami plnými her (takové DVD v krabičce
Tak se lidi přestaňte hádat, protože to k ničemu nevede, nic nevyřešíte, protože tady nejde o Vás jako o hráče, ale o Vaše peníze. Žádný výrobce her (ani R*) nedělá hry proto aby udělal hráčům radost, ale aby udělal radost sobě a investorům Vašimi penězi.
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
To Chesse_cz : Ano pokud chci maximální detaily, tak musím dokupovat komponenty, ale pokud budu chtít držet krok s grafikou konzole, tak nemusím investovat nic...
To jirklym : Pokud moduješ rozumně, tak to není tak strašné, pokud modeluješ (to je můj případ) tak by jsi se divil jak nenáročný a slabý komp stačí na modelování. Při práci s modelovacím programem ti stačí dvoujádro, 2gb RAM a 512mb grafika. Pak záleží jen na tom, jaký jsi blázen, jak detailní model děláš...
To jirklym : Pokud moduješ rozumně, tak to není tak strašné, pokud modeluješ (to je můj případ) tak by jsi se divil jak nenáročný a slabý komp stačí na modelování. Při práci s modelovacím programem ti stačí dvoujádro, 2gb RAM a 512mb grafika. Pak záleží jen na tom, jaký jsi blázen, jak detailní model děláš...
Jen co se týče spuštění gta v z xboxu na pc tak se nejedná o emulátor ale o spuštění ne celé zkompilované hry ale jen jednotlivých části hry mise, nascriptované pohyby, menu atd. a myslím si že i ty mise jsou rozdělené(jak jinak by to mohli testovat těsně po dopsání kódu. toť moje teorie.