PC verze
Re: PC verze
vim že R* by rád udělal Bully 2 nebo se šuškalo o RDR 2, takže dokud neni někde napsáno "R* oznámil to a to" jsou tyhle "doměnky" založené na slevě GTA serie kravina 
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Jasně, podle slevy se nic nedá usoudit, uvidíme s čím přijdou na E3, tam se dá něco předpokládat, ať to bude GTA V na PC, nebo Bully 2. Od toho tyhle výstavy jsou ale slevy? to ne...
Ale bacha na mlíkárny, dneska jsem koupil v krámě máslo ve slevě, tak se asi chystá máslo2...
Ale bacha na mlíkárny, dneska jsem koupil v krámě máslo ve slevě, tak se asi chystá máslo2...
Teď jsem trochu na pochybách, zda-li pc verze vůbec bude. Už si začínám myslet, že spíš než, než ano. Už je to od vydání hry pěkně dlouho, navíc ten port by asi moc zdařilý nebyl.
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
...YES!!!!!!
pc verze je dneska ohlášená, bude na podzim, to vy slintalové spíte nebo co ?
Měsíce se volá po PC verzi, teď je jasno že bude a kdy a tady je mrtvo. To už si opravdu všichni koupili xbox nebo jak ?
) (já teda jo, ale do pc verzi stejně koupím, slintaje u toho HQ traileru 
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... ion-4-Xbox
Měsíce se volá po PC verzi, teď je jasno že bude a kdy a tady je mrtvo. To už si opravdu všichni koupili xbox nebo jak ?
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... ion-4-Xbox
Wow, fajn zpráva, už jsem si říkal, že to nebude! 
- Rainmaker
- Level 11

- Kontaktovat uživatele:
Miro byl rychlejší ve vedlejším topicu, ale ok, no ... 
Zrovna v pátek jsem si říkal, že by to mohli na E3 oznámit, když tam je Take-Two. Nečekal jsem, že to bude u Sony. Odhadovalo to ale dost lidí na netu.
Zrovna v pátek jsem si říkal, že by to mohli na E3 oznámit, když tam je Take-Two. Nečekal jsem, že to bude u Sony. Odhadovalo to ale dost lidí na netu.
I have generously decided to allow you to speak to me - Garfield

R* tímto docela dali úder Watch_Dogs, chudák Ubisoft 
Yeah ! Koupim si na to novou kartu, ať to mám co nejhezčí
Oznámením GTA 5 na PC se vracím i sem, protože konečně bude o čem kecat a pak můžem spolu hrát online.
Jj, GTAV je po dlouhé době hra, která bude stát za to, aby si jí člověk koupil. Jenom doufám, že zmáknou optimalizaci pro pc lépe, jak u IVčka.