Moje PC
zákl.deska:MSI Z87-G45 Gaming
procesor: Intel Core i5-4670K
paměť : CRUCIAL 2x4GB DDR3 1600MHz CL9, Ballistix Sport
chlazení: Noctua NH-D14
mechanika:Samsung SH-S223Q, černá, bulk
harddisk: WD Caviar Blue WD10EZEX
SSD: Kingston HyperX 3K, SATA III - 120GB
graf.karta: AMD MSI R7970 Lightning BE 3GB DDR5
pc skříň: CoolerMaster HAF XM 922
zdroj: SEASONIC M12II-620 - 620W
Rozlišení Full HD, nastavení grafiky vše na ultra co šlo, co nešlo tam samozřejmě High, 2x vyhlazování. Vsync OFF. - - Jak je advanced option na stíny tak to je taky na max........při tomto nastavení mám průměrně 50fps za vterinu. tak jsem pak stáhl Shadery z Ultra na High a particle z Ultra na Hight a jsem stabilně na 70-80 fps za vteřinu a vypadá to furt stejně....takže sečteno podtrženo téměř vše na maximum.
Hra vypadá úžasně, grafika je exclusivní, doporučuji těm, co nemají tak silné železo aby si stáhly ty shadery, stíny apodobně aby měli rezervu na vyhlazování hran ptz pak to vypadá o mnohem ještě lépe. Stíny, odrazy apod. je vše tak hezky zpracovaný, západ slunce a hlavně co mi vyrazilo dech bylo detailnost prostředí. Dokonce když rozkopnete koš, tak na odpadcích si přečtete, co to je za značku!!! ( já vím, prkotina ale poukazuji na detailnost) . . . . někomu padal framerate přirychlé jízdě městem, to mě se neděje,.....pokles FPS jsem zažil, když jsem odstřelil auta a začalo to bouchat, hořet a doutnat, to pak jde framerate o 20fps dolů a více. Doporučuji si počkat na západ slunce, to je teda grafické labůžo.
Nebudu to prodlužovat, po tom, co jsem si pohrál s nastavením jedu stabilně 80fps za vteřinu. Hra jede velmi stabilně, nepadá, žádné grafické excesy apodobně. Hru jsem samozřejmě nedohrál ale pokud bych mohl, tak dám hodnocení 11z 10
Snad vám to taky šlape dobře.
Peace