takže ..
jedná se o NTB lenovo ideapad y500
GPU: GeForce GT 750 M
Procesor: Intel Core i5-3230M CPU @ 2,60 GHz
Pamět: 4GB
Win: 10
1) hru mám origo , komplet reinstal windowsů a znovu nainstalovaní win 10 , takže ntb čistý a v základu ,
V PC mám program Nvidia Experience - kterej mi hru optimalizoval a hru jsem ( s nepatrnými záseky ) dohrál na poměrně vysoké rozlišení ( a jednu chvilku jsem hrál i GTA online bez větších problému )
2) Hru zaklínač 3 jsem dohrál na "vyšší" detaily skoro bez problému a větších záseků
3) Ale po další automatické aktualizaci win 10 ( zaklínače hraju furt na stejné detaily a bez problému ) se GTA 5 stalo téměř nehratelné ( na nízké , vysoke , střední detaily ) , seká se to až mám chut NTB hodit z okna
4) na stránce http://www.systemrequirementslab.com kde vyberu hru GTA 5 ( zaklínač 3) a ona zjistí zda mi NTB rozjede danou hru .... Tak tam jsem zjistil že zaklínače nerozjedu ani na minimální detaily ( a přitom jsem to dohrál už 2x na "Vyšší" detaily ......... a GTA 5 rozjedu na minimální ( ted to nerozjedu vůbec )
Závěrem .. Dokáže mi někdo poradit zda si dokážu ještě GTA 5 na tomto NTB zahrát plynule a aspon na střední nebo vyšší detaily ? dá se to nějak optimalizovat či co ?
Díky za každou radu a pomoc
a pokud to zde vadí tak to klidně smažte