z garáže nevyjede auto

Máte jakýkoli problém s GTA V? Ptejte se zde.
Odpovědět
mikedoom
Level 1
Level 1
Příspěvky: 4
Registrován: pát 26. čer 2020 11:54:33
Kontaktovat uživatele:

z garáže nevyjede auto

Příspěvek od mikedoom » pát 26. čer 2020 12:22:39

Zdar všem, prosím o pomoc či nějakou radu.
Gta V originál z Epic game, tudíž nováček.
Pc verze.

problém: když v offline hře vejdu s hráčem do garáže přes klávesu "E" ,
a mám tam vozidla nejde s žádným vyjet ven.
Když chci nastoupit do vozidla, tak mi to nabídne pouze vozidlo Elegy rh8.
A takhle můžu do nekonečna vcházet do garáže a vyjíždět s pořád tím samým autem. :-(
než se tento problém stal chtěl jsem si módama hru vylepšit, a myslím že nějaký mi to pokazil.
i když jsem všechny módy odebral asi někde zůstalo smetí ale netuším kde,
jenže problém je že i staré uložení hry je pokažené a nejde to tam. :-(
Mám hru nainstalovanou i na jiném počítači, čistá verze bez ničeho pro onlline hraní, a i tam je ten problém.

Mody co jsem instaloval: čeština, úkoly pro kamiony, openall interier, restaurant food,
realnakedbody, a ty skripty co to požaduje.
snad jsem vše odinstaloval.

díky za pomoc, snad někdo pomůže.

Uživatelský avatar
GROO
Level 41
Level 41
Příspěvky: 1375
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: z garáže nevyjede auto

Příspěvek od GROO » ned 28. čer 2020 1:57:37

Zdar tobě.
Nemoduji, tak netuším, ale asi ti nezbyde nic jiného, než reinstalace a hra od začátku... :(

P.S: Realnakedbody jo? ;) :twisted:

mikedoom
Level 1
Level 1
Příspěvky: 4
Registrován: pát 26. čer 2020 11:54:33
Kontaktovat uživatele:

Re: z garáže nevyjede auto

Příspěvek od mikedoom » ned 28. čer 2020 10:01:22

nepomohlo, mám to nainstalované i na druhém PC čistou verzi a i tam to dělá chybu.
dle mého se to nahrálo do toho save na cloudu a už to nejde vrátit. :-(

Uživatelský avatar
GROO
Level 41
Level 41
Příspěvky: 1375
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: z garáže nevyjede auto

Příspěvek od GROO » pon 29. čer 2020 7:14:08

A dal jsi New game a pak přepsat stávající save?
Jestli nepomohlo, tak ti holt asi nezbyde nic jiného, než napsat na R* support a požádat o smazání poškozené uložené pozice v singleplayer části hry.
A nebo mne napadlo, zapnout hru v offline režimu bez netu, spustit od začátku story část hry a uložit si nový save. A potom hru vypnout a zapnout s netem a nechat přepsat pozici na cloudu.
To by mohlo vyjít...

mikedoom
Level 1
Level 1
Příspěvky: 4
Registrován: pát 26. čer 2020 11:54:33
Kontaktovat uživatele:

Re: z garáže nevyjede auto

Příspěvek od mikedoom » pon 29. čer 2020 17:25:04

pochopil jsem tedy správně, že bych celou hru musel hrát od začátku znovu?

Uživatelský avatar
GROO
Level 41
Level 41
Příspěvky: 1375
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: z garáže nevyjede auto

Příspěvek od GROO » pon 29. čer 2020 18:20:21

Mám obavu, že ano. Pokud je ta uložená pozice opravdu poškozená, tak nejspíš není jiná možnost. Nenapadá mne nic, jak to vyřešit bez ztráty postupu ve hře. :(
Ještě mne napadla jedna věc. Zapnout hru a v nastavení vypnout funkci automatického ukládání. Potom spustit novou hru a zkusit ukládat ručně,( jestli si pamatuji dobře, ukládá se tlačítkem 4 na herním mobilu) ale do jiné pozice tak, aby se nepřepisovala pozice automatického ukládání z dřívějšího hraní. Když nic jiného, tak se tímhle způsobem dá zkusit, jestli bude hra zase fungovat jak má, bez ztráty původní save pozice.

mikedoom
Level 1
Level 1
Příspěvky: 4
Registrován: pát 26. čer 2020 11:54:33
Kontaktovat uživatele:

Re: z garáže nevyjede auto

Příspěvek od mikedoom » pon 29. čer 2020 18:52:43

Vyzkouším ale obávám se že to asi nepujde

Uživatelský avatar
GROO
Level 41
Level 41
Příspěvky: 1375
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: z garáže nevyjede auto

Příspěvek od GROO » úte 30. čer 2020 9:02:18

Držím palce...

Odpovědět