ide ten Cayo Perico Heist realne dat aj na solo? lebo same lopaty online stretavam ked sa opovazim k nejakemu heistu pripojit :D
zajtra uz dorazim prachy na ponorku ak bude par minut cas, staci ponorka v "zakladnej vybave" bez doplnkov?
oplati sa mi to skusit solo? su tam aj nejake "straty" ked sa to dodrbe? :)))
ps: chodi tu vobec niekto heisty? to je jedno ake...
resp. na nejake (asi tie najzakladnejsie) mam apartman aj ja, ale tie nejdu solo tak som na lopaty hodil bobok :)
doklepal som prachy cez ULP misie (lebo idu aj solo), to iste bunker ( ked ma prvykrat posadili do kamiona nalozeneho zbranami, skoro som sa spotil ... ale to je (asi) nezastavitelny stroj :D ), par solo misii motorkarskeho klubu, a nejake nahodne hluposti co mi obcas blikli miniradarom som porobil ... a tak :)
Cayo Perico Heist
-
Dedo_Jozef
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Re: Cayo Perico Heist
Ano, Cayo Perico jde dělat i sólo, člověk se pak nemusí dělit. Trochu nevýhoda je, že sám neotevřeš místnosti se zlatem, které vynáší nejvíc, ale i tak dostaneš minimálně 800k GTA$ za jednu akci. Ponorka stačí v základní výbavě, doplňky jde kdykoliv dokoupit. Určitě ale doporučuji dokoupit vrtulník, velmi se ti urychlí přesun v přípravných misích, letíš přímo z ponorky.
Ztráty "pokud se to dodrbe" určitě jsou a ne malé, ale když si vybereš vhodnou strategii mise a neuděláš poplach, tak je to formalita na pár minut(myslím, že máme rekord něco kolem 7 minut).
Celý Cayo Perico Heist se dá v klidu odehrát za cca 45 minut kompletně, přípravné mise + finále. Doporučuji po dohrání počkat nějaký čas(hrou určený odpočet do spuštění mise, aby se nedala točit dokola) a až ti zavolá Pavel z ponorky, tak hned v ponorce zapnout znovu Heist. Spustí se Heist na Hard mode. Vyděláš víc peněz a obtížnost se až tak moc nezvýší.
Ještě drobnost. Při cestování po městě ti občas minimapa bíle problikne a objeví se na ní tečka. Bývají to auta, mise atd. Ale někdy je to opilý maník z Cayo Perico ostrova. Když ho okradeš, tak v Cayo Perico Heistu v kanceláři kde najdeš druhou přístupovou kartu můžeš odemknout šuplík u stolu a vzít si unikátní zlatou pistoli.
Jinak my s kamarádem hrajeme často, většinou Heisty, ale já teď rekonstruuji byt, tak mám minimálně do vánoc smůlu.
Ztráty "pokud se to dodrbe" určitě jsou a ne malé, ale když si vybereš vhodnou strategii mise a neuděláš poplach, tak je to formalita na pár minut(myslím, že máme rekord něco kolem 7 minut).
Celý Cayo Perico Heist se dá v klidu odehrát za cca 45 minut kompletně, přípravné mise + finále. Doporučuji po dohrání počkat nějaký čas(hrou určený odpočet do spuštění mise, aby se nedala točit dokola) a až ti zavolá Pavel z ponorky, tak hned v ponorce zapnout znovu Heist. Spustí se Heist na Hard mode. Vyděláš víc peněz a obtížnost se až tak moc nezvýší.
Ještě drobnost. Při cestování po městě ti občas minimapa bíle problikne a objeví se na ní tečka. Bývají to auta, mise atd. Ale někdy je to opilý maník z Cayo Perico ostrova. Když ho okradeš, tak v Cayo Perico Heistu v kanceláři kde najdeš druhou přístupovou kartu můžeš odemknout šuplík u stolu a vzít si unikátní zlatou pistoli.
Jinak my s kamarádem hrajeme často, většinou Heisty, ale já teď rekonstruuji byt, tak mám minimálně do vánoc smůlu.
-
Dedo_Jozef
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
tá moja čupka si povedala že sa jej nechce makať a pre zmenu skúsi peniaze na ponorku natlačiť :D
... ale ojebali ju :) ... tlačiareň sa u motorkárov síce dala kúpiť zadarmo ... no nemal kto tlačiť :D
chceli skor 300k aby prišli makať, určite to boli polomaďarský mexičania!

... ale ojebali ju :) ... tlačiareň sa u motorkárov síce dala kúpiť zadarmo ... no nemal kto tlačiť :D
chceli skor 300k aby prišli makať, určite to boli polomaďarský mexičania!

- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
No, tiskárna zrovna moc nevydělává, patří k těm slabším obchodům..
-
Vojtulinek5148
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
Mohl bych se zeptat, kdy mi po prvním cayo perico heistu zavolá Pavel z ponorky. Minule jsem čekal 30 minut nezavolal a všechny prep mise jsem dělal od znova. Teď to zkouším po druhý a už čekám 50 minut a nic. Volal jsem mu tak 3× a stejně nic. Nevíte někdo, vo mám dělat?
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Pavel volá obvykle max do té půl hodiny po skončení finále, většinou ale do 10 minut. Přípravné mise musíš dělat vždycky, ať ti Pavel zavolá, nebo ne. Jediný rozdíl je v tom, že po zavolání můžeš aktivovat v ponorce na panelu hard mode, kde je vyšší výdělek a trošku těžší finále. Ještě připomenu, přípravné mise se nemusejí dělat všechny, ale pouze na věci které potřebuješ k tomu konkrétnímu postupu. Ještě taková malá vychytávka. Při obhlídce ostrova jde najit sajrajt(už jsem to dlouho nehrál, tak si nepamatuju jak se to jmenuje) a ten dát do vody ve vodojemu. Při finálovce potom bude míň stráží, protože budou mít... ehm... běhavku.