pc verze online par otazek

Vše ohledně GTA Online.
Odpovědět
Wooddy
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

pc verze online par otazek

Příspěvek od Wooddy » pát 26. čer 2015 8:11:27

zdravim tak hned k otazkam

1)kdyz mam koupenou garaz v ni par aut jak si vyberu auto ktere chci aby bylo pred barakem kdyz se plni mise?
2)kdyz skocim do vody jak vyplavu na hladinu(ne mrtvej):-)
3)kdyz ukradnu nejake dobre auto proc s nim nemohu do garaze?
4)koupil jsem si auto kdyz s nim vyjedu z garaze a pak vypnu hru bude v garazi kdyz hru o5 zapnu?

dekuji moc za odpovedi.

GROO
Level 42
Level 42
Kontaktovat uživatele:

Re: pc verze online par otazek

Příspěvek od GROO » pát 26. čer 2015 12:17:19

Ahoj,
1) jednoduše, sedneš do něj v garáži a popojedeš, tím se dostaneš ven z garáže a auto se stane primárním. Když zmáčkneš M tak je tam volba Přivolání osobního auta, tak tím si tohle auto přivoláš. Hra si pamatuje i kterým autem jsi jezdil minulé hraní.
2)Z hlavy nevím (nemám před sebou klávesnici), ale myslím, že směr určíš myší a plaveš klávesou pro sprint, takže namíříš paňácu k hladině a plaveš.
3)Protože NPC postavy mají ve drahých autech Tracer (zařízení proti krádeži), stejně tak jako si ho můžeš do auta dát ty.
4)Jasně, neboj, jako se ty objevíš v bytě, tak se i tvoje auto objeví zpátky v garáži. Když zapneš online, vyjdeš před dům, přes M si přivoláš auto budeš mít stejné jako jsi měl minule. Pro změnu auta zajedeš do garáže, přesedneš do jiného a zase popojedeš. Pokud ti někdo auto zničí, v garáži se neobjeví, musíš ho nejdřív přes mobil nechat opravit. Stejně tak pokud ti ho policie zabaví, musíš ho nejdřív vyplatit, jinak ho nedostaneš zpět.

Není zač.

K3nil
Level 9
Level 9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K3nil » pát 26. čer 2015 13:47:52

Zdravim mám taky jednu otázku daj se koupit všechny nemovitosti v on-line?Ptám se proto že mám 3 nemovitosti a když chci koupit další garáž nebo byt tak musim prodat tu předchozí.Jinak to nejde.

Wooddy
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wooddy » pát 26. čer 2015 14:20:28

GROO mam jeste dotaz kdyz jsem si koupil auto v urcité barve a tu barvu bych chtel zmenit jde to nejak protoze do servisu me to nepusti abych mohl udelat tuning resmektive jen zmenit barvu na tom aute uz nevim co vy se tunilo a nebo jde auto prodat a nasledne koupit ho znova v te jine barve to urcite jde koupit auto ale jestli jde i prodat vim ze v servisu jde ale nemuzu do nej

GROO
Level 42
Level 42
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GROO » pát 26. čer 2015 20:23:27

K3nil píše:Zdravim mám taky jednu otázku daj se koupit všechny nemovitosti v on-line?

Bohužel, můžeš vlastnit pouze 3 nemovitosti, taky jsem doufal, že "ovládnu" město a koupím všechno, ale máme smůlu. :(
Wooddy píše:barvu bych chtel zmenit jde to nejak protoze do servisu me to nepusti abych mohl udelat tuning resmektive jen zmenit barvu na tom aute uz nevim co vy se tunilo

Nevím o jiné možnosti, jak přebarvit auto, než v servisu. Spíš by mne zajímalo, proč tě to nepustí s autem do servisu. Jestli ti to píše že je auto "Too hot" (to dělají lepší kradená auta), nebo je to chyba hry a nejde vjet ničím .

Wooddy
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wooddy » pát 26. čer 2015 21:17:26

Nn pise mi to ze je to ted me omluv hig end auto mam lvl 12 tak jestli kvuli tomu a je to to obrneny vypada jak mitshubishi evo a druhy co mam tak to je to nevim 2 nejrychlejsi auto ze hry ani s jednim ale se chcipakem nejakym tam normalne jedu a tunim .

Wooddy
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wooddy » pát 26. čer 2015 21:18:39

No ted to jdu zapnout jsem WooddyCZE tak kdyztak napis a ja ti to reknu presne co to pise

GROO
Level 42
Level 42
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GROO » pát 26. čer 2015 21:31:08

Jestli jsi si to auto koupil, tak by to mělo jít, To obrněný je Kuruma a tu můžeš mít až když jsi prošel všechny Heisty, jinak ne, takže to by mohl být ten problém. Nevím, jestli s levelem 12 máš Heisty prolezlý.

Odpovědět