Kdyžtak kontakt skype - inf1234545 nebo napište sem, občas to zchecknu
Hledám lidi na hraní online
Hledám lidi na hraní online
Ahoj, je mi 21 jsem student ČVUTčka a hledam lidi, se kterýma bych si zahrál online. Hru jsem koupil nedávno, ale různé hry hraju od mala, takže snad úplně marnej nebudu
Jediná podmínka je nebýt úplnej debil nebo kid (aspoň 16+)
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Re: Hledám lidi na hraní online
No, hezký, a co takhle napsat platformu na které hraješ.
Pokud to tady trochu projedeš, tak najdeš spoustu nicků od PC, až po PS3. Až na pár vyjímek (já a Chesse) sem moc lidi opakovaně nechodí, většinou napíšou, seženou/vyřeší a konec, tak bude lepší když budeš ty ten aktivní a lidi zkontaktuješ na R*SC...
Já osobně hraju na PC, většinou večer kolem 20té hodiny, mám za sebou lvl. 106 a stále stoupá
, pár zkušeností mám i pár nováčků jsem rozjel, takže by nebyl problém. Snad jen, Skype nepoužívám, ingame chat stačí bohatě.
Můj nick se tu někde válí, jestli chceš, hledej...
Pokud to tady trochu projedeš, tak najdeš spoustu nicků od PC, až po PS3. Až na pár vyjímek (já a Chesse) sem moc lidi opakovaně nechodí, většinou napíšou, seženou/vyřeší a konec, tak bude lepší když budeš ty ten aktivní a lidi zkontaktuješ na R*SC...
Já osobně hraju na PC, většinou večer kolem 20té hodiny, mám za sebou lvl. 106 a stále stoupá
Můj nick se tu někde válí, jestli chceš, hledej...
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
... jo a 16+ jsem, co mi paměť sahá... 
no píše skype, takže hraje nejspíš na PC
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Počítám, že určitě na PC, proto jsem psal, ať si mne najde, ale napsat to mohl, pro pořádek...
Budeš se divit, ale znám pár řízků, co na konzolách hrajou a mluví přes Skype. Naopak já hraju na PC a Skype vůbec nepoužívám (ani mimo hraní).
Budeš se divit, ale znám pár řízků, co na konzolách hrajou a mluví přes Skype. Naopak já hraju na PC a Skype vůbec nepoužívám (ani mimo hraní).
klidně zapařim Jemes1555 skype,ale nepoužívám a hraju na PC..kdyžtak používám TS