GTA - vložení modelů aut..
GTA - vložení modelů aut..
zdravim, stáhl jsem si GGMM z vaší stránky a následně postupoval podle návodu.. Všechno OK, 3d modely se mi ukazovaly přesně tak, jak se ukazovat měly.. Jediná chyba je ta, že ve hře mam auta pořád stejná, nevíte někdo čím to je ? dík
Re: GTA - vložení modelů aut..
jde o GTA SA, zapomněl jsem se zmínit
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám, že ti ve hře jezdí pouze jeden typ auta (ten vyměněný) a ostatní jsou pryč. Zkus zaběhnout (pěšky) daleko od silnice a pak se vrátit jestli se nenačtou ostatní auta. Něco podobného se mi stalo a pomohlo to. Případně zkoušel jsi vypnout zapnout hru, že se vše znovu načte? A co letadla a lodě, taky nejsou?
No hele, asi jsme se nepochopili. Já stahoval modely z "gtainside.com" a následně je přidával přes GGMM.. Problém je v tom, že se vůbec nic nezměnilo, prostě mi jezdějí pořád ty stejný auta.. Lodě a ani nic jinýho jsem neměnil.
Pak jsem si změnil skiny na trička, boty a tak přes IMG_tool a to mi fungovalo.. Když jsem ale přes IMG tool měnil auta, tak taky nic :/
Pak jsem si změnil skiny na trička, boty a tak přes IMG_tool a to mi fungovalo.. Když jsem ale přes IMG tool měnil auta, tak taky nic :/
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Tak to jo, to je jiná, občas se stane, že ti všechna auta zmizí ze hry. Pro jistotu projdu výměnu krok po kroku. Spustíš ggmm, najdeš co chceš vyměnit v seznamu nalevo, klikneš na to a auto se zobrazí. Klikneš nahoře na instaler a pak na Manual mod installer(se žárovkou). Otevře se okno, kde na řádku DFF Model klikneš na složku na konci řádku a v otevřeném okně najdeš příslušný .dff soubor, klikneš na něj a potvrdíš otevřít. V řádku TXT Textures to samé se souborem .txt a měl by jsi mít v okně Mod installer vyplněné dva řádky (pokud vkládáš jen texturu oblečení, tak samozřejmě jen jeden). Potom potvrď dole Install. ve velkém okně proběhne pár řádků textu a je hotovo. Hlavně se ujisti, že vkládaný model má stejný název jako ten nahrazovaný. Pokud vkládáš třeba Enzo.dff za comet.dff je to špatně a musíš to Enzo přepsat na comet(samozřejmě i u .txt). Jinak ti to chodit nebude. Psal jsem to radši podrobně, ať máš jistotu, mám to ještě v pc i když to už nehraju, tak jsem klikal a psal co dělám. A nezapomeň na zálohy, nebo dřív či později přijde reinstall. Snad jsem ti pomohl...
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Ještě mne napadlo, nemáš v GTA složku gta3 kam se dávají auta zatrhnuto jen pro čteni? To by pak fakt nešlo. Pro jistotu, tam kam jsi nainstaloval hru (já D:/ hry/GTA San Andeas) najdi složku models, otevři a na soubor gta3 klikni pravým tl. myši a dej vlastnosti a dole by u jen pro čtení měl být prázdný čtvereček. Pokud není, klikni na něj a dole použít a ok. Nevím jak se vyznáš, tak to radši píšu takhle.
Jj, přesně takhle jsem to děla, uplně krok po kroku, ještě přidával handling atp. z readme do těch kolonek nad tím .dff.. Ten model se mi v tom programu normálně hezky ukázal, ale ve hře ty auta prostě byly pořád stejná.
gta3.img nemám zaškrtnuté jen pro čtení :/..
přemýšlel jsem čím by to mohlo být..
ty 3 soubory toho GGMM, mám na mysli to GGMM.exe atp., to jsem přetáhl do složky, kde mam gta_sa.exe a models atp. a pak jsem to otevřel, následně jsem dal ten otazníček nahoře a chtěl zaškrtnout "file association for .GGM files" jak píšou v návodu.. ale to když jsem udělal ,tak mi to napsalo error "Failed to create key .ggm", takže to nešlo zaškrtnout, nemohlo by to být třeba tím ? popřípadě jak to vyřešit..
gta3.img nemám zaškrtnuté jen pro čtení :/..
přemýšlel jsem čím by to mohlo být..
ty 3 soubory toho GGMM, mám na mysli to GGMM.exe atp., to jsem přetáhl do složky, kde mam gta_sa.exe a models atp. a pak jsem to otevřel, následně jsem dal ten otazníček nahoře a chtěl zaškrtnout "file association for .GGM files" jak píšou v návodu.. ale to když jsem udělal ,tak mi to napsalo error "Failed to create key .ggm", takže to nešlo zaškrtnout, nemohlo by to být třeba tím ? popřípadě jak to vyřešit..
Jo a ještě jsem dělal jednu změnu.. Mám w7 a SA mi pořád padao, tak jsem na googlu našel návod jak tomu zabránit.. Klikl jsem na gta_sa.exe pravym, dal vlastnosti -> kompatibilita -> zaškrtl "Tento program spustit v režimu kompatibility pro": Windows 98/Windows Me. Pak jsem zaškrtl "zakázat motivy" a "zakázat kompozici plochy" no a poslední "Spustit tento program jako správce"..
Asi to s tím nemá nic společnýho, ale já vůbec nevím čím jiným by to bylo, že já jediný mam tento problém, protože nikde jinde jsem to na googlu nenašel - myslím někoho se stejným problémem.
Asi to s tím nemá nic společnýho, ale já vůbec nevím čím jiným by to bylo, že já jediný mam tento problém, protože nikde jinde jsem to na googlu nenašel - myslím někoho se stejným problémem.
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Tady se o tom baví:
http://forum.doupe.zive.cz/viewtopic.ph ... &t=1204041
Nemáš koupeno ze steamu, píšou, že je s tou verzí problém, že si steam hlídá soubory hry, bo co. Já mám krabicovou placku s hrou a problém nikdy nebyl. Ještě mne napadlo, zkusit jinou verzi ggmm(jestli teda je...)
http://forum.doupe.zive.cz/viewtopic.ph ... &t=1204041
Nemáš koupeno ze steamu, píšou, že je s tou verzí problém, že si steam hlídá soubory hry, bo co. Já mám krabicovou placku s hrou a problém nikdy nebyl. Ještě mne napadlo, zkusit jinou verzi ggmm(jestli teda je...)
Já mám hru staženou z cztorrentu, jestli si myslíš, že je problém v tom..
gta_sa.exe mám normálně s podtržítkem
gta_sa.exe mám normálně s podtržítkem