Dobrý den,
mám dotaz ohledně mizení vlasů v GTA V ONLINE. Po dokončení např. Random Race mi zmizí vlasy i čepice, vím že to není tak závažný problém ale kazí to celkový dojem ze hry a je to celkem otravný chodit po každém závodu ke kadeřníkovi. Nevíte někdo v čem je problém? Nebo to je zatím nějaký bug?
Děkuji za Vaše odpovědi
GTA V ONLINE - Bug/Chyba ?
-
NO IDENTITY
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
- Rainmaker
- Level 11

- Kontaktovat uživatele:
Re: GTA V ONLINE - Bug/Chyba ?
Zdravím,
asi to bude bug. Nemám konzoli, takže nemohu posoudit, al teoreticky pokud máte poslední update, tak nic jiného stejně nemůžete udělat, než čekat, zda bude opraven v příští aktualizaci. R* se v poslední době snaží opravovat chyby velmi pečlivě.
asi to bude bug. Nemám konzoli, takže nemohu posoudit, al teoreticky pokud máte poslední update, tak nic jiného stejně nemůžete udělat, než čekat, zda bude opraven v příští aktualizaci. R* se v poslední době snaží opravovat chyby velmi pečlivě.
I have generously decided to allow you to speak to me - Garfield

Re: GTA V ONLINE - Bug/Chyba ?
je to bug, stávalo se mi to hodně, když jsem nosil pokrývku hlavy, pak mi mizeli vlasy po závodě/misi. Pokud něco takovýho nosíš, zkus to dát pryč, mělo by to problém vyřešit ( nebo pokaždý změň session a budeš je mít zpátky ).