Ahoj. Rad bych nasel nekoho kdo by si rad zahral online ve dvou pres nejaky komunikacni program TS, Skype atd...
Prece jen ve dvou to bude vetsi zabava nez u toho sedet sam.
Je mi 24let a hrat muzu prevazne vecer po praci a nebo o vikendu.
Online spoluhrac PC
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Re: Online spoluhrac PC
Když si dáš trochu práce, tak tady v tématech GTA V a GTA Online pár nicků najdeš...
Čau,
já s nikým taky nehraju tak bych byl rád hrát aspoň ve dvou. Zatím jsem udělal jako leader ten první heist, ostatní jsem hrál vždycky s někým jako pozvaný člen týmu. Takze pokud někdo chce tak si mě přidejte do přátel. A ideálně mám teda TeamSpeak 3 takže pře sto by to bylo ok.
Můj nick je Mazy_CZ
já s nikým taky nehraju tak bych byl rád hrát aspoň ve dvou. Zatím jsem udělal jako leader ten první heist, ostatní jsem hrál vždycky s někým jako pozvaný člen týmu. Takze pokud někdo chce tak si mě přidejte do přátel. A ideálně mám teda TeamSpeak 3 takže pře sto by to bylo ok.
Můj nick je Mazy_CZ
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Mazy CZ píše:Čau,... ideálně mám teda TeamSpeak 3 takže pře sto by to bylo ok.
Ahoj, já teda používám jen ingame chat a přes něj úplně v pohodě...
Zdarec,
Ja mám nick Nuke_SVK, cez týždeň moc času nemám, keď tak po 17:00 alebo cez víkend, heisty som zatiaľ nešiel, tak ak bude niekto chcieť tak si ma pridajte.
Ja mám nick Nuke_SVK, cez týždeň moc času nemám, keď tak po 17:00 alebo cez víkend, heisty som zatiaľ nešiel, tak ak bude niekto chcieť tak si ma pridajte.
Ahoj,
Teď o víkendu jsem neodolal a pořídil jsem si GTA V na PC.
Taky bych rád našel pár lidí, se kterými bych hrál, přeci jenom je to lepší než random pickup na mise a heisty.
Můj nick na socka clubu je D1az3pam, tak si mě kdyžtak přidejte. Mám svoje TS, takže kecat bude taky kde.
Díky moc.,
Teď o víkendu jsem neodolal a pořídil jsem si GTA V na PC.
Taky bych rád našel pár lidí, se kterými bych hrál, přeci jenom je to lepší než random pickup na mise a heisty.
Můj nick na socka clubu je D1az3pam, tak si mě kdyžtak přidejte. Mám svoje TS, takže kecat bude taky kde.
Díky moc.,
Zdravím, s kámošem nám chybí dva stabilní lidi na heisty. Prison break máme hotovej ale dál se nějak nemůžem sejít s lidma. TS je, zkušenosti taky, chybí jen další hráči 
Takže pokud chcete přidejte si mě na SC - Bogsteron, pokecáme na TS a pustíme se do toho!
Takže pokud chcete přidejte si mě na SC - Bogsteron, pokecáme na TS a pustíme se do toho!
(PC) Zdarec, hledám 2 lidi co by chodily heisty...nepoužívám chat v gta a ani na soc clubu. Podmínka je mít TS či Mumble. Hrajeme spíš v odpoledních až večerních hodinách...Nick mám Kolmenn nebo přes mail Kolmenn@seznam.cz