V online hře se mi jednou zobrazilo zlepšení Heal 20/100 nikde jsem nenasel jak konkrétně se dá zlepšovat velikost zdraví, tedy ani jsem nikde nenašel zmínku o tomto statu ze je. Tak kdyby byly nějaké informace a rady určitě by to ocenilo více lidí
Heal / Zdraví
-
pitbullsoft
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
Heal / Zdraví
Ahoj,
V online hře se mi jednou zobrazilo zlepšení Heal 20/100 nikde jsem nenasel jak konkrétně se dá zlepšovat velikost zdraví, tedy ani jsem nikde nenašel zmínku o tomto statu ze je. Tak kdyby byly nějaké informace a rady určitě by to ocenilo více lidí
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Re: Heal / Zdraví
Zkoukl jsem víc jak 10 stránek na netu a všude píšou, že velikost zdraví se zvětšuje podle levelu, v jakém postavu máš. Takže v ranku 40, by jsi měl dostat 40/100.
-
pitbullsoft
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem za blba jak to rychle bliklo tak jsem to nejspíše špatně přečetl a bylo to nejspíše stealth / plížení 
Zdraví se zvyšuje levelem, ale moc to poznat neni, navíc mě to bliká i na levelu 222 a to už mam 100/100
ale stále se zvyšuje ...