Parta na Heist

Vše ohledně GTA Online.
Kolmenn
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Parta na Heist

Příspěvek od Kolmenn » čtv 21. kvě 2015 12:44:04

Zdravim, s kámošem hrajeme již od vydání na PC a rádi bychom doplnili partu na Heisty. Chodit je na publiku je spíš o nervy a tak nás to moc nebaví, rovněž už je nuda stále dokola chodit mise od Simona, Martina a podobně.
Proto pokud máte zájem a máte alespoň pár hodin volného času na hraní gta (spíše ve večerních hodinách), rádi si s Vámi zahrajeme a zajdeme třeba i nějaké výzvy jako je třeba zajít všechny heisty na Hard nebo je dokončit všechny za sebou ve stejném složení. Jediná podmínka je být aktivní na Teamspeaku či na Mumblu. Piště buď sem nebo na mail Kolmenn@seznam.cz

Chesse_cz
Level 20
Level 20
Kontaktovat uživatele:

Re: Parta na Heist

Příspěvek od Chesse_cz » čtv 21. kvě 2015 13:31:00

Hrát mise nebo heisty na normal/easy postrádá smysl. A prej že mise jsou nudné.... Hoši buďte rádi za to v jakém stavu to teď máte, bych vás chtěl vidět na začátku zrodu Online :D

K tématu: Je tu tak 20? podobných odkazu kde lidi hledaj lidi na heisty, fakt má smysl zakládat další?
Pravda je jednoduší napsat si svůj topik o stejné věci než si přečíst ostatní...

Kolmenn
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kolmenn » čtv 21. kvě 2015 15:15:17

Ano mise jsou nudné i na hard, jsou většinou pro 1-4 hrace, s tim, ze je plní většinou jen jeden a zase tolik jich neni a my je proste točíme stále dokola a to časem omrzí. Proto chceme hrát heisty, kde jde alespoň vydělat nějaké love a je to zase něco jiného než doposud. Na publiko to bohuzel hrat nejde, neboť vzdy narazíme na někoho kdo to proste mrví a dávame pak stale doloa restart. Nehledě na to, že když jsi s lidma na TS je to o dost větsí zábava.
Nevim jaké začátky online mas na mysli, jestli na konzole, tak to me moc nezajima, ja hraju PC a to ze trvalo bezmala 2 roky to predelat z konzole na PC je vec druhá. Online je dle mého nedoladenej se spoustama chyb! Story je zase na druhou stranu bezvadnej s luxusnim pribehem a dobou hrani...

Pak k tem topicum, nevim kde jsi nasel ma topiku kde kdo hleda hejsty, ale kdyz jsem listoval 3 strany z5 k datu posledniho prispevku 11.4. tak jsem narazil jen na dotazy typu me neco nefungu, nejde, poradte a podobne...opravdu procitat vsechny topici nebudu, to si radsi zahraju. Mazani starych topicu, popripade jejich presouvani maji snad nastarost admini ;)

GROO
Level 42
Level 42
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GROO » čtv 21. kvě 2015 17:52:50

Kolmenn píše:Pak k tem topicum, nevim kde jsi nasel ma topiku kde kdo hleda hejsty, ale kdyz jsem listoval 3 strany z5 k datu posledniho prispevku 11.4. tak jsem narazil jen na dotazy typu me neco nefungu, nejde, poradte a podobne...

No jo, to ale taky musíš vlézt do správného fóra. ;)
Tohle je GTA V, tj singl a problémy s ním. Na úvodní stránce je sekce Multiplayer a hned první téma je GTA Online a tam je toho vagón. Takže musíš z5 a příště líp číst! :twisted: :lol:

GROO
Level 42
Level 42
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GROO » čtv 21. kvě 2015 18:14:27

Jo a pod tím je i téma Crews. To že všechno lidi smolí kam je napadne a ne kam mají neovlivníš, pak je tady takový binec. Admini tu pořádek neudržují, o fórum se nikdo nestará, ani upravit příspěvek nejde. Pak to vypadá jak to vypadá, kdyby nebylo nás pár lidí, co se snažíme poradit, tak je tady mrtvo, pusto...

Chesse_cz
Level 20
Level 20
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chesse_cz » pát 22. kvě 2015 0:51:42

Právě že za ty 2 roky se Online hodně změnil, jsem rád že jsem ty časy zažil, kdy jsem se těšil na každý nový update, vylepšení, změnu atd. Takle na PC to máš všechno hned od začátku což mi přijde trochu nefér, ale zase nevim jak si někdo může stěžovat, že je to nuda, když tam máš tolik možností jak se zabavit (fakt bych ti nepřál zažít éru, kdy 90% populace Online hrálo pořád dokola jednu 5min misi protože v tý době dávala nejvíc peněz, byli tací kteří jí hráli i 5hodin v kuse nedej bože déle....)
Takže proto, když někdo píše "mise jsou nudné" mi přijde úsměvné, když hra vyšla na PC nedávno.... Též mě pobavilo jak si někdo stěžoval na prkotinu jako "modré tričko je od jiného lv než červené" a "nemam za co utrácet, mam vše"....
A nevim, já si z lidma vždy dobře pokecal přes chat ve hře, když si ho teda dokážeš dobře nastavit, což většina neumí ani dneska.
Neber to jako hate nebo něco, ale jako pohled veterána, co to hraje 2roky, na reakce PC hráčů....

GROO
Level 42
Level 42
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GROO » pát 22. kvě 2015 6:53:46

Chesse_cz píše:Takže proto, když někdo píše "mise jsou nudné" mi přijde úsměvné, když hra vyšla na PC nedávno...

Já to mám přesně obráceně, nějak se nemůžu dokopat, abych dojel SP (mám cca 30%), protože vždycky zakotvím v online, hraju s lidma a královsky se bavím. Až na toho blba, kvůli kterému jsme 5x opakovali krádež vězeňského busu, protože chtěl řídit on, ale nebyl schopný dojet na místo včas a nasednout první. Tak vždycky hráče za volantem sejmul a řval do mikráku americky:"Ten autobus jsem měl řídit já!" Nakonec jsem ho vzal do auta dovezl ho k autobusu, on nasedl a na 100 metrech ho 2x položil na bok.
Ale, když to beru zpětně, tak to vlastně bylo taky vtipný...

Chesse_cz
Level 20
Level 20
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chesse_cz » pát 22. kvě 2015 8:58:38

Groo já to měl podobné. Hrál jsem singl, protože v tý době byl Online ještě zamčený, tak jsem byl někde v polovině, ale jak odemknuli online, tak jsem singl dohrál až tehdy co mi vypadl internet :D:D

Kolmenn
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kolmenn » pát 22. kvě 2015 10:35:12

V prve rade se chci omluvit, ze jsem to napsal sem a ne do online...toho jsem si vubec nevsiml, vlastne jsem se regnul procetl par stranek zda tu neni o tom nejake vlakno a hned psal.

Potom k tomu online:
Budu predpokladat ze jste vsici co jste tu reagovaly konzolisti. Tak se na chvilku zkuste vzit do vereze pro PC. Uvedu par prikladu abych vam objasnil jak to tam asi chodi. ZAkladni problem, ze celkova struktura online, at uz rozhrani, ovladani a spoustu dalsich je prvotne delano na konzole. Nikdo za ty 2 roky s tim nic neudelal a na PC to proste nefunguje.
Kdyz se chci pripojit do mesta s lidma, trva to neuveritelne dlouho (cca2min a dyl), ve meste pustim nejakej zavod, dojedu ho a pokud si nevyberu dalsi z nabidky 5ti jinych a chci z5 do mesta o5 load.
Dale chci hrat s kamosem v jednom meste, pozvu ho, zajdeme misi nebo neco a jakmile se odpojime z5 do mesta tak nas to rozdeli kazdeho jinam. Jsem mezi lidma a mam naladu lovit lidi, clověk je tam sotva 10min kdy se narame bavi a najednou to vsechny odpoji a stojite ve meste sami (to se mi stalo uz xkrat a to mezi lidma skoro nehraju). Pozvat sveho frenda do mise pres quicq job nemozny.
Jakmile nejdete pres quick job, aby jste si zahraly s prateli, tak naplnit zavod treba o 15ti lidech se podari jednou s 20ti pokusu. voice chat opravdu nepouzivam, protoze co tam ty lidi obcas melou za ho*na to se opravdu neda. Abych se vyhmul tomu nekonecnymu nacitani, tak si zakladam closed crew game kde jsem ve meste sam. kdyz si tam pozvu lidi s crew, tak tam jsme o5 do doby nez opustime nejakej job a pak nas to kazdyho kopne do vlastniho mesta.
Dle me je online jeste v plenkach a snad s tim hodlaji neco udelat. mam nahrano 180h a kdyz porad chodich jen par misi ktere ani nejsou zadna vyzva, tak me to hold prestava bavit. Ale na heisty se opravdu tesim, jen sehnat stabilni 4ku hracu a bude to :) Schvalne mi napis, jesteli zde uvedene "nedostatky" jsou i na konzli, nesetkal jsem se s gta pred tim tak nevim, jen to nacitani tam je snad prej stejne dlouhe.

Chesse_cz
Level 20
Level 20
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chesse_cz » ned 24. kvě 2015 2:41:11

Co vim tak GROO je PC hráč, co na konzoli gta max vyzkoušel asi.

Já mam nahráno 32D 2H 46M možná víc, nevim zda to počítá všechny postavy co jsem měl.

Načítání.... to řeší každej a každej na to má svůj názor. Mě to třeba nevadí, protože když jdu hrát závod/misi nebo cokoli jiného, tak si jich zahraju vždy víc za sebou for fun. Pokud však jdeš na jeden závod a pak zase hned do Free tak možná ty loading jsou otravné... ale logicky je to v pořádku, když se ti načítá tak obrovská mapa + lidi co jsou na tý mapě kam tě to hodí...
Hraní s lidma z crew nebo přáteli na stejný session, bud si založit closed crew a nebo donutit všechny aby hráli se stejným nastavením míření (co jsem si dal dohromady, tak i PC verze má free aim a assisted aim, pokud ne, my bad). Na PS4 tohle dělalo docela bordel v připojování.
Dále to, že to odpojí všechny krom tebe je chyba dá se říct u tvého připojení na daný session, už hodněkrát se mi stalo, že to všechny vykoplo a já byl sám, i když se kterýma jsem hrál byli na stejný session pořád. Připojit se na ně pak bylo easy. Celkově je lepší se připojovat na daného člověka, než dávat "join friends/Crew members".
Quick Job myslíš asi ten v telefonu či? pokud ten v telefonu, tak ten jsem ani extra nepoužíval. Dále k závodům ve více jak 3 lidech: to samé je na PS4, protože lidi radši hrajou sračky typu "100000rp + 1000000 dollar" atd. Ale už na PS4 funguje věc, že tě to občas po výběru nového závodu hodí mezi ostatní co si ho už zakládaj. U vlastních vytvořených závodů víc jak 2 lidi nečekej.
Voice chat je jednoduchý, stačí si přes rychlé menu ve hře (M asi?) nastavit voice chat na "friends/crew" a už neuslyšíš dětičky.

PS: Na Heisty se ostatně vyplatí založit closed friend session, kvůli načítání, protože se tam většinou dlouho načítaj animace.

Odpovědět