Hledám team na heisty

Vše ohledně GTA Online.
Odpovědět
KaterKargo
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Hledám team na heisty

Příspěvek od KaterKargo » ned 20. zář 2015 21:49:57

Jsem začátečník, základní věci ve hře už dovedu ovládat, jen bych potřeboval na začátek nějaké finance a trochu nafarmit rank při heistech. ;)
Chtěl bych tedy dát dohromady, nebo se k nějakému teamu přidat, už mám nějaké hráče, ale ti nejsou pořád on-line, nebo na mě někdy nemají čas .. Proto by se hodilo třeba 12 lidí, protože vždy nebudou všichni on-line, takhle by se vždy někdo do heistu našel. :)

Určitě každý ví, jaké to s ,,internetovými anonymi" je. Občas si s nimi zahraji, ale dnes jsem třeba 4 hod čekal na pořádný team (všímal jsem si jen pozvánek do finálních fází heistů, kvůli zisku), protože buď někdo v průběhu odešel, nebo to nerestartovali (nebylo dost hlasů), nebo mi jako začátečníkovi dali málo peněz.. atd.
...Nakonec jsem se teamu nedočkal. :| S headsetem je to větší zážitek.

Dám sem můj nick, přidejte si mě a napište mi, že jste odsud z fóra, abych věděl, o co jde. Nick: KaterKargoCZ
Děkuji za případnou podporu.
Naposledy upravil(a) Vojta dne ned 04. bře 2018 10:05:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunuto do správné sekce.

GROO
Level 42
Level 42
Kontaktovat uživatele:

Re: Hledám team na heisty

Příspěvek od GROO » pon 21. zář 2015 7:34:23

Ahoj, zaprve tady jsi v části singleplayer a technické problémy s hrou, online je níž na hlavní stránce fóra.
KaterKargo píše:Jsem začátečník, základní věci ve hře už dovedu ovládat, jen bych potřeboval na začátek nějaké finance a trochu nafarmit rank při heistech. ;)
No, za jedno odpoledne jsem tě nechal vydělat to co běžný hráč vydělá za 3-4 dny hraní. Chce to zapracovat na jízdě autem, střelbě a i lítání se hodí. Sice nebouráš, ale jezdíš pomalu, já se sice občas rozflákám, ale šlapu tomu na krk, co to jde, tým na mne nesmí dlouho čekat.
KaterKargo píše: ale ti nejsou pořád on-line, nebo na mě někdy nemají čas ..
Tak i lidi mají život mimo PC, nebo tým se kterým hrajou dlouho a jsou sehraní.
KaterKargo píše: Proto by se hodilo třeba 12 lidí,
Mám přes 20lidí a stejně jsem často v online sám, jindy zase nestačím psát omluvy, že už hraju s jiným týmem.
KaterKargo píše:Určitě každý ví, jaké to s ,,internetovými anonymi" je.

Já s nimi problém nemám, hraju často s "randomy" a většinou v pohodě.
KaterKargo píše: všímal jsem si jen pozvánek do finálních fází heistů, kvůli zisku... ale dnes jsem třeba 4 hod čekal na pořádný team

Za 4hodiny vyděláš na setup misích až půl mega. Nemá cenu čekat jen na finálové mise, na ně se třesou všichni. Já když na ně čekám, dám si limit 10 invitů, když nepřijde invite finálovky do 10ti invitů, vezmu setup, odehraju a zase čekám 10 invitů a pořád dokola, aspoň tak získám praxi a zkušenosti...
KaterKargo píše:...nebo mi jako začátečníkovi dali málo peněz..

To se nediv, pro zkušeného hráče jsi jako začátečník slabý člen týmu s málo zkušenostmi. S nízkým levelem jsem taky terno neudělal.
KaterKargo píše: S headsetem je to větší zážitek.
Tak to stoprocentně.

Dneska odpoledne udělám Daily challenge (má pro mne vysokou prioritu, chci archievement) a pak založím Heist.
ALE!, v prvních dvou Heistech jde protáhnout člena týmu aniž by se nějak podílel na akci, v dalších Heistech už musí makat všichni a už se nedá někdo táhnout v závěsu.

KaterKargo
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaterKargo » pon 21. zář 2015 10:21:45

Dobře, omlouvám se, neuvědomil jsem si to. Tohle fórum vidím poprvé. Kam mám ale jinam napsat, přehlédl jsem tu nějakou jinou sekci?

Snažím se nebourat, auto co sotva jede se mi nelíbí. V zatáčkách se rychle jet nedá, když musím zatočit o 90 stupňů tak musím zpomalit. Létám s helikoptérou (s letadlem mi to vůbec nejde, prostě to letí pořád u zemi), našel jsem si na netu, kde je helikoptéra free. Šetřím na helipad. Potřebuji na to nafarmit rank 46 (myslím). Aby tým nečekal se snažím, ale to asi všichni.

Právě proto chci více lidí, můj život kromě PC je učení, do 17 hod (cca.) se vždy učím.

Další lidé by se mohli přidat, když jich bude 30, tak procento pravděpodobnosti, že se někdo najde bude větší.

Tím limitem myslíš, že si to hlídáš, nebo se to dá nějak nastavit?

Nevím, jak těch 500k vyděláváš, asi to bude těmi zkušenostmi, nebo levelem.

Když mi poradíš, co mám v tom heistu dělat, tak se to budu snažit zvládnout. Už jsem plaval podzemní šachtou plnou vody ústící do moře a stihl jsem to, neutopil jsem se. Pak jsem hlídal popeláře, aby donesli pytle odpadků do vozu. Nějaké zkušenosti už tedy mám.

Mám málo času, proto to píšu jen takhle ,,narychlo".

GROO
Level 42
Level 42
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GROO » pon 21. zář 2015 11:39:23

Na hlavní stránce fóra je trochu níž sekce Multiplayer a tam je téma online a pod ním Crew.
Limit mám tak nějak v oku, periferně při hře sleduju levou stranu obrazovky co chodí za nabídky, čtu jen jména lidí a názvy misí.
Na čistou jízdu bez nehod se vyprdni, já autu šlapu na krk, co to dá, maximálně si někde škrtnu, no bóže, vždyť to neplatim... :lol:
K těm 500k. Neberu když je den blbec a nic se nedaří. Setup mise trvá cca 6-15minut (některé míň, některé víc), takže když skáčeš z mise do mise a bereš všechno, dáš 6-8 setupů (8 když vychytáš ty kratší) do hodiny. To je 24-32 misí. Při platbě 12-20k co za setup mise dostaneš to dělá 300-600k výdělku. Ale je fakt, že to je optimální situace, ale těch 300k musíš za 4hodiny dát a pokud chytíš finálovku, tak to ještě poskočí. Skillem setup prachy neovlivníš, maximálně to, že neumíráš tak často.
Zatím mám rekord 1,4M vydělaných za 3 hodiny, ale to je i s finálovkama a sám jsem se divil jak to sypalo. :lol: (Nepočítám cca 13,5M za 7,5 hodiny hraní v kuse, kdy jsme projeli všechny setup i finálové mise bez přerušení a bez zabití a získali tak Mastermind challenge bonus 10M)

P.S:Vidíš, já tou šachtou ještě neplaval, tým mne vždycky nacpe do vrtulníku, protože lítat mne baví a docela mi to i jde. A ty popeláře jsem dělal několikrát, docela obtížná mise, u mne o to těžší, že mne děsně nebaví (vlastně celý tenhle Heist).

Odpovědět