Ahoj, zaprve tady jsi v části singleplayer a technické problémy s hrou, online je níž na hlavní stránce fóra.
KaterKargo píše:Jsem začátečník, základní věci ve hře už dovedu ovládat, jen bych potřeboval na začátek nějaké finance a trochu nafarmit rank při heistech.
No, za jedno odpoledne jsem tě nechal vydělat to co běžný hráč vydělá za 3-4 dny hraní. Chce to zapracovat na jízdě autem, střelbě a i lítání se hodí. Sice nebouráš, ale jezdíš pomalu, já se sice občas rozflákám, ale šlapu tomu na krk, co to jde, tým na mne nesmí dlouho čekat.
KaterKargo píše: ale ti nejsou pořád on-line, nebo na mě někdy nemají čas ..
Tak i lidi mají život mimo PC, nebo tým se kterým hrajou dlouho a jsou sehraní.
KaterKargo píše: Proto by se hodilo třeba 12 lidí,
Mám přes 20lidí a stejně jsem často v online sám, jindy zase nestačím psát omluvy, že už hraju s jiným týmem.
KaterKargo píše:Určitě každý ví, jaké to s ,,internetovými anonymi" je.
Já s nimi problém nemám, hraju často s "randomy" a většinou v pohodě.
KaterKargo píše: všímal jsem si jen pozvánek do finálních fází heistů, kvůli zisku... ale dnes jsem třeba 4 hod čekal na pořádný team
Za 4hodiny vyděláš na setup misích až půl mega. Nemá cenu čekat jen na finálové mise, na ně se třesou všichni. Já když na ně čekám, dám si limit 10 invitů, když nepřijde invite finálovky do 10ti invitů, vezmu setup, odehraju a zase čekám 10 invitů a pořád dokola, aspoň tak získám praxi a zkušenosti...
KaterKargo píše:...nebo mi jako začátečníkovi dali málo peněz..
To se nediv, pro zkušeného hráče jsi jako začátečník slabý člen týmu s málo zkušenostmi. S nízkým levelem jsem taky terno neudělal.
KaterKargo píše: S headsetem je to větší zážitek.
Tak to stoprocentně.
Dneska odpoledne udělám Daily challenge (má pro mne vysokou prioritu, chci archievement) a pak založím Heist.
ALE!, v prvních dvou Heistech jde protáhnout člena týmu aniž by se nějak podílel na akci, v dalších Heistech už musí makat všichni a už se nedá někdo táhnout v závěsu.