Ahoj mám takový problém z gta online občas mi to hází nějaké chyby například
Connection to the session lost due to an unknown network error. Please return to Grand Theft Auto V and try again later.
nebo
"Timed out locating session" every time trying to enter GTA Online
po znovu spuštění gta online to funguje ale po čase se tam napíše tohle a hodí mě to do single playeru a ještě mám problém z tím že postava zamrzne ale hra běží dál ale nemůžu se hýbat a nezbývá mi než se připojit na jiný server a občas to zamrzne při dokončení práce nevrátí se to do hry a nechá mě to tam kde se ukazují statistiky kdo byl první atd ale nesekne se to můžu se kouknout na hráčův profil atd možná v tomhle případě stačí jenom něco zmáčknout nevím ale já mačkal všechno a nic se nepohnulo jinak hru hraju na PS3 mám založený social club a připojení k wifi mám plný signál tak se chci zeptat jestli je to normální nebo jestli existuje způsob jak to opravit jo a patche nainstalovaný mám verze patchu je 1.11
GTA 5 online problémy prosím o pomoc
- GROO
- Level 42

- Kontaktovat uživatele:
Re: GTA 5 online problémy prosím o pomoc
To nevypadá na chybu hry, to vypadá na problém netu, nebo serveru.
Connection to the session lost due to an unknown
network error. To je ztráta spojení z důvodu neznámé chyby.
"Timed out locating session" every time trying to
enter GTA Online. Tohle je že vypršel čas pro připojení do GTA Online, tj, že se hra nedokázala připojit k R* serveru v daném časovém limitu.
To může být cokoliv, od přetíženého serveru až po pomalé připojení. Těžko něco poradit...
Connection to the session lost due to an unknown
network error. To je ztráta spojení z důvodu neznámé chyby.
"Timed out locating session" every time trying to
enter GTA Online. Tohle je že vypršel čas pro připojení do GTA Online, tj, že se hra nedokázala připojit k R* serveru v daném časovém limitu.
To může být cokoliv, od přetíženého serveru až po pomalé připojení. Těžko něco poradit...
Já ti poradim ihned
Nejsi jedinej kdo má tyhle problémy a řešení je jednoduché, neřeš je, protože řešení na ně neni. Mě samotnému to dělá přesně to samé....
Tohle jsou chyby co se stávaj pořád a dokud to sám R* nevyřeší, tak s tím nic neuděláš
Hlavně ten "Unknown Error" je klasika, kterou dostanu u 3x po sobě a pak už třeba celý den vůbec.
Nejsi jedinej kdo má tyhle problémy a řešení je jednoduché, neřeš je, protože řešení na ně neni. Mě samotnému to dělá přesně to samé....
Tohle jsou chyby co se stávaj pořád a dokud to sám R* nevyřeší, tak s tím nic neuděláš
aha tak to je škoda tak to mě nezbývá nic jinýho než to překousnout
když se to stane jen občas tak se to dá
a díky za radu 
Tak to se fakt nedá překousnout, mám uplně stejnej problém a začíná mě to kurva pěkně srát...!!!
Fakt neexistuje nějaké jiné řešení, než Rozšlapat PS3...???
-
Koňařka 13
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
Re: GTA 5 ps3 zamrznutí, prosim o pomoc
Ahoj, potřebovala bych poradit..máme gta5 na PlayStation 3 , dříve normálně fungovalo bez problémů.. Ale teď když zapneme gta5 tak se načítá ale pak se sekne...a to nám dělá furt
chtěla bych se zeptat jestli to je chyba hry nebo rockstar games ...predem díky za odpověď:-)