GTA 5 online problémy prosím o pomoc

Vše ohledně GTA Online.
Odpovědět
Bradko
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

GTA 5 online problémy prosím o pomoc

Příspěvek od Bradko » ned 16. bře 2014 0:47:48

Ahoj mám takový problém z gta online občas mi to hází nějaké chyby například

Connection to the session lost due to an unknown network error. Please return to Grand Theft Auto V and try again later.
nebo
"Timed out locating session" every time trying to enter GTA Online

po znovu spuštění gta online to funguje ale po čase se tam napíše tohle a hodí mě to do single playeru a ještě mám problém z tím že postava zamrzne ale hra běží dál ale nemůžu se hýbat a nezbývá mi než se připojit na jiný server a občas to zamrzne při dokončení práce nevrátí se to do hry a nechá mě to tam kde se ukazují statistiky kdo byl první atd ale nesekne se to můžu se kouknout na hráčův profil atd možná v tomhle případě stačí jenom něco zmáčknout nevím ale já mačkal všechno a nic se nepohnulo jinak hru hraju na PS3 mám založený social club a připojení k wifi mám plný signál tak se chci zeptat jestli je to normální nebo jestli existuje způsob jak to opravit jo a patche nainstalovaný mám verze patchu je 1.11

GROO
Level 42
Level 42
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA 5 online problémy prosím o pomoc

Příspěvek od GROO » ned 16. bře 2014 7:10:26

To nevypadá na chybu hry, to vypadá na problém netu, nebo serveru.
Connection to the session lost due to an unknown
network error. To je ztráta spojení z důvodu neznámé chyby.
"Timed out locating session" every time trying to
enter GTA Online. Tohle je že vypršel čas pro připojení do GTA Online, tj, že se hra nedokázala připojit k R* serveru v daném časovém limitu.
To může být cokoliv, od přetíženého serveru až po pomalé připojení. Těžko něco poradit...

Chesse_cz
Level 20
Level 20
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chesse_cz » ned 16. bře 2014 12:18:19

Já ti poradim ihned :D

Nejsi jedinej kdo má tyhle problémy a řešení je jednoduché, neřeš je, protože řešení na ně neni. Mě samotnému to dělá přesně to samé....

Tohle jsou chyby co se stávaj pořád a dokud to sám R* nevyřeší, tak s tím nic neuděláš :) Hlavně ten "Unknown Error" je klasika, kterou dostanu u 3x po sobě a pak už třeba celý den vůbec.

Bradko
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bradko » ned 16. bře 2014 13:06:25

aha tak to je škoda tak to mě nezbývá nic jinýho než to překousnout :D když se to stane jen občas tak se to dá :) a díky za radu :D

Alex Loco
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alex Loco » úte 13. kvě 2014 1:44:10

Tak to se fakt nedá překousnout, mám uplně stejnej problém a začíná mě to kurva pěkně srát...!!! :D :D Fakt neexistuje nějaké jiné řešení, než Rozšlapat PS3...???

Koňařka 13
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA 5 ps3 zamrznutí, prosim o pomoc

Příspěvek od Koňařka 13 » pon 03. srp 2015 11:23:40

Ahoj, potřebovala bych poradit..máme gta5 na PlayStation 3 , dříve normálně fungovalo bez problémů.. Ale teď když zapneme gta5 tak se načítá ale pak se sekne...a to nám dělá furt :?: chtěla bych se zeptat jestli to je chyba hry nebo rockstar games ...predem díky za odpověď:-)

Odpovědět